Friday, September 9, 2011

CONTEST: HARI RAYA (tajaan DropletHouse)

**INI ADALAH STICKY POST - AKAN MELEKAT SAMPAI 9 SEPTEMBER 2011, ENTRY TERBARU DI BAWAH POST INI**


Kali aku sempat mencuri sedikit masa yang ada untuk buat contest untuk korang dan seperti sebelum ni, hadiah adalah tajaan DropletHouse. Kali ada hadiah handbag. Jadi, boleh la pilih nak baju atau handbag.

Hadiah-Hadiah:

1) Tempat pertama: Pakaian Tajaan DROPLET HOUSE + Topup RM10 + Bloglist
2) Tempat kedua : Pakaian Tajaan DROPLET HOUSE + Bloglist
3) Tempat ketiga : Topup RM10 + Bloglist

Syarat untuk hadiah:

1) Hadiah akan diberikan berdasarkan pilihan korang. Jadi, korang kena pergi page facebook DROPLET HOUSE dulu (Klik SINI), pastu LIKE page tu >> masuk dalam photo diorang, cari album "Shafmechy Raya Contest Prize!!!", korang like la mana-mana baju yang menjadi pilihan hati korang. Copy gambar tu dan letakkan dalam entry korang.

2) Untuk yang tiada facebook, boleh follow blog DROPLET HOUSEKlik SINI.

3) Untuk peserta lelaki, korang bleh la hadiahkan untuk gf ke adik ke, kakak ke, atau sesapa saje...



Cara-cara untuk join:

1) Buat satu entry bertajuk: CONTEST HARI RAYA (Tajaan DropletHouse)
2) Letak banner kat atas tu dan link kan ke entry ini
3) Letak gambar sambutan hari raya bersama keluarga korang. Tahun bila punya gambar pun takpe. Gambar paling yang paling menonjolkan kemeriahan hari raya bersama keluarga. Cerita la sikit dalam 2 3 ayat.
4) Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu.
5) Letak juga gambar baju/handbag yang korang nak dan link ke facebook DROPLET HOUSE.

Kalau ada yang belum faham, boleh tengok contoh entry contest sebelum ni, cuma korang kena ubah tajuk contest dan gambar-gambar je la, cara nak buat entry tetap sama. bleh klik SINI untuk tgk contoh entry contest sebelum ni.


Tarikh Tutup: 9 September 2011 (Selasa), 11.59 malam. 

P/S: Kalau nak join, tinggalkan link entry anda di ruangan komen di bawah ye. Jangan letak link kt page DropletHouse, nnt aku tak tahu.

36 comments:

cute rasberry said...

join

http://areda91.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hold dulu, nnt fee join erk :D

izyan yasmin said...

wahhh , ada lagi contest :D

ayulestari_aishiteru said...

Alhamdulilah, sebelum bergegas Ke masjid menunaikan solat Taraweh, join contest dulu (:
Chech it out !

http://www.ayulestariaishiteru.co.cc/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

orang Pertama join kaa Ni?

Mr n Mrs Zaidi said...

nak join boleh...??

boleh ke tak nak join jgk...
http://nhrcinde.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

aidaa said...

i joined !! :)

http://aidaahafiz.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaandroplethouse.html

noyis gila kentang~~ said...

join suda.:)

http://idupseorangnoyis.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

Miss Nisha said...

hye there.. sy nak join jugak.. :)

http://onlymeandahsin.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

einz miszmessy said...

shafmechy...heeeee...tak tag einz pun???hahaha...tau la einz tak menang arituh..hahaha...

shafmechy said...

sy x sempat nak blogwalking sgt..join la =)

einz miszmessy said...

heeeeeeee....sy guwo jela...maaf~

shafmechy said...

xpo..haha

faRhaNA :) said...

da join...da join..!! ngeeeee..~
v(^.^)(^.^)v

http://tintakumerah0501.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

dyanie said...

woooooo mnarik..
gud luck hahaha

Edy Fee said...

wah bestnye ade contest.hehehe
hurmm mcm rumit jew

shafmechy said...

xla rumit sgt..=)

farisya risya said...

join bro...:)
http://wwwfarisya.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

ekin alias said...

ekin join :D

http://ekinojapan2910.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

jom join contest ekin lak HAHAHA

ekin alias said...

ekin da join...

http://ekinojapan2910.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

Fadzlina Zaman said...

pic adik and kazen boleh? but saya x de dalam pic. boleh x?

shafmechy said...

fadzlina: awk kena ada sekali =) raya nnt tgkap la gambar..tu yg due date sy bg lps raya..hehe

Fadzlina Zaman said...

okie dokie :)) thanks

Cik Rose Cute said...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

join..

Cik Rose Cute said...
This comment has been removed by the author.
IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

id fb : zarina tazari

TQVM

A'iyn Raidah said...

http://newaiyn.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

Run Away♥ said...

Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

pakcik dah join dah..

http://norhafeezah.blogspot.com/2011/08/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

enjoy reading okay :)

thanxx :)

Fadzlina Zaman said...

http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/09/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

kyra veronica said...

join ur contest:)

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/09/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

Nisa Greennnpanda said...

joined..^_^

Follower ID: Nisa Greennnpanda
FB ID: Greennpanda Craft

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/09/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

Nida said...

Salam Aidilfitri buat ShafMechy..

Diriku turut serta.. moga ada rezeki.. ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida

tq:)

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id / id FB : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/09/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

Eza Boom Boom :) said...

eza join yer... hehe, camat hari rayeee!!!!

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/09/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

fiQ'Ra said...

salam, sy join cni yerp ;)

salam aidil fitri~

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/09/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html

tqvm~~

atien said...

join...

follower id: atien
fb id: fatin nabilah

http://atienabila.blogspot.com/2011/09/contest-hari-raya-tajaan-droplethouse.html