Thursday, January 10, 2013

Tahun Baru Wajah Baru

Pejam celik pejam celik, dah tahun 2013. Dah lama blog aku ni terbiar. Andai kata blog ni wujud dalam bentuk fizikal, mesti dah berhabuk, bersawang dah..Bukan sengaja nak membiarkan blog ni, tapi sejak aku sibuk masa bulan berapa tah, lepas tu terus hilang idea nk update blog, kalau ada pun, aku tak dapat nak jadikan idea aku tu ke dalam bentuk perkataan. Lama-lama, terbiar la macam ni..

pic: google


Tahun baru 2013 ni, aku cuba nak aktifkan kembali dalam dunia blog ni, walaupun tak aktif macam dulu, sehari 2 hingga 3 post..tapi sekurang-kurangnya 2 hari 1 post kira OK la kan..Sebagai permulaan, aku update template blog aku kepada warna dan design yang lebih cerah, senang untuk dibaca.

Selama berjumpa kembali.

8 comments:

Liyana Erythrina said...

akhirnya.. new entry ! ^^,

shafmechy said...

hehe..lama kn x update

haney said...

selamat berblog semula :)

ehh, uitm shah alam gak ke?

shafmechy said...

yup..uitm shah alam =)

Diera Tekikushika said...

eh eh dah update lah! hehe welcome back...

shafmechy said...

haha..TQ

inche hlovate said...

haa tu la..ingt dah tak berblogging lagi dah

shafmechy said...

try utk stay blogging lg la..hehe