Friday, July 1, 2011

Shafmechy xleh online

shpt skarang nie xleh nk online.. sbb ad ribut kat kampung dia.. and line internet rosak trus.. hope tmnet bleh fix la benda 2 asap... dia punya la risau sal follower dia smpai suh ak tlg update kn ^^ dia xnk la tba2 je lesap.. hahahaha.. btw, nie shafmechy punya ayat *xleh nk reply komen dan balas jejak*   -ak xfhm maksud dia, so ak pun tulis direct.. ak xpndai blog, jd mmg xlawa ah entry ak.. text mcm note pad ja.. huahahahha.. and dia suh tulis sapa yg tolong update.. 

-haziq

sorry for the inconvenience.. 

15 comments:

saiazuan said...

huhu xfun la xleh on9.. ;p

sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

syrupmasin said...

perghh..hebad lah dy mintak kawan on9 kan..huhu..syg betol dekat blog..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

tuh dia dikala ribut melanda..haha..chill bro.. >.<

syashafie said...

haha. dia suruh kwn dia onlinekan eh ? :)

Syazwani Amira said...

owhh,,note pad pun note pad la haha..
hope line tenet kat sane dpt fix asap :)

ekin alias said...

ksian nya shafmechy...

heee macam baca note pulak erk heee :D
good job haziq

FizA said...

hahahaa... its okay la.. xD

Wanie said...

huhuhu..
sampai macam ni sekali eh?
its ok la..
nanti dah boleh online balas la jejak k..:)

terataiflowerz said...

menjaga followers btul die

Fathiah Hamim said...

patut la lama tak nampak. (:

Liyana Zahim said...

Believe me TM wil tke quite a long time to send its technicians! How wowwww!!!

syarifahsidrus said...

kesiannn

NARDtheNERD said...

comel la kawan shaf yang tolong update kan ni...
eheheh

:)

ekin alias said...

shafmechy kami windu anda :D

Eza Boom Boom :) said...

lama incik shafmechy ni tak online...huhu..sedih-sedih...Sunyi jgk kalau awk tak on9 ni..siyess...Takpe la, hope line tenet tu cepat semboh... :).. Salam ukhuwah.