Thursday, April 28, 2011

Abg Ben Buat Aku Happy

Aku balik je dari jawab paper pg tadi trus buka blog, lunch pun blum..sebab aku nak tgk sape yg follower aku ke-200, smlm time aku off laptop follower baru 199...aku buka je blog aku, aku terkejut sbb follower ke-200 aku adalah:


yeahh...abg ben sudi jadi follower ke-200 aku, terharu sgt sbb aku langsung x expect abg ben nk follow, mcm blogger baru yg lain, aku pun sgt happy bila seorg otai blog sudi follow junior dia..hehe...lgpun abg ben pun busy ngan kerja dia, blog aku apa la sgt...tp itu la yg aku respect sgt kat abg ben, dia xpnah memilih blogger, dia support je suma yg btol2 nk jadi blogger...klu yg slalu follow abg ben mesti bleh nmpkkn cmna abg ben berusaha nak naikkn dan tlg blogger2 baru ni, diat buat segmen dan lain2 lg...TERIMA KASIH ABG BEN dari blogger baru nak aktifkan diri...

Disebabkan abg ben sgt baik terhadap kita, kita pun marilah sama2 buat baik kt abg ben gak, meh kita undi dia kat SINI. Vote jgn x vote ye...

14 comments:

FARAH LIYANA said...

jeles2. :)

Ämêêr况l ßålqï§ said...

lol, ben tu sape???

-_-

shafmechy said...

qis: abg ben ashaari, salah satu blogger femes dikalangan blogger...

sweet stalker said...

atien dah lam jadi follower abg ben.. komen dye.. tapi rase nye takde lah plk dye jadi follower ngn komen atien..

bertuah awk.. haha

shafmechy said...

xde la tetiba dia follow...act, smlm sy ada komen dia, sy ckp kt abg ben :skrang follower tgh 199, klu sudi abg ben jadi la follwer ke-200 sy, niat sy just bergurau..x expect lak abg ben btol2 follow...hehe

FizA said...

cecee...syok la tu..laju gla follower dia..rajin bw nmpk..hihih

shafmechy said...

rajin la...xda apa nk buat..lps study bw jap

Ämêêr况l ßålqï§ said...

tak femes pun~. :(

haha

rara pinkmafia said...

bahagianya hidup bile bro ben follow =)

shafmechy said...

qis: femes bg moestly blogger, agak2 dlm hampir 14000 blogger knal dia..=)

rara: jadi pendorong utk trus aktif..hehe

putERi-kAtEk said...

puyooooo jeles jeles....hehehee tahniah.....teruskan berblog!!!! saya sokong!!

shafmechy said...

puteri lg la best, S/U abg ben kn..huhu

fiq. said...

abg ben je yang buat awak hepy? hurm, kalo sorang je follower awak iaitu ben pon dakpe kan..hehehe

shafmechy said...

haha..ala..hepi dari segi lain..paling hepi of cos bila ada ramai org sudi follow...=)