Sunday, April 24, 2011

CONTEST KITA KAWAN KAN??

hai..penat blogwalking dari pg td..best baca entry member blogger semua tp buku utk final exam 28hb ni aku x baca lg.... pastu Nasz tagged aku utk contest CG..huhu


hadiah pun best..klu nak join cepat2 ye..esok tarikh tutup, 25 April 2011..nak tau lebih lanjut klik banner atas..bawah ni gambar yg aku godek2 td..


aku suka gambar ini sbb:

1) kami bertiga sgt enjoy kat situ
2) 1st time aku pegi cherating ngan best fren aku
3) 1st time jugak aku yg pemalu ni dipaksa buat muka xtau malu menari tepi pantai..piff

Tag line utk blog CG

BLOG YANG GOJES DATANG DARI TUANNYA YG GOJES

aku nak tag

1) budak kampung
2) saini 
3) pja

6 comments:

CiK GorGeouS ! said...

thanx for joining !! aLL the best ok~ =D

shafmechy said...

u r welcome =)

Pja Ismail said...

will join if ada masa! thanks tag

Budak Kampung said...

aku kusyuk study..takdan nk join..ehehe

Aida Omar said...

good luck..
hope terpilih.. :)

shafmechy said...

tq2..=)