Monday, April 18, 2011

Hasil assignment last minit

Kalau di kalangan student ni, sebut saja pasal ASSIGNMENT, mula la tetiba dtg mood malas. Aku jenis macam tu la, nak buat assignment agak malas, tapi buat jugak macam mana pun, slalu mmg last minit la, bukan sengaja, tapi busy dgn assgment dan kerja-kerja yang lain..hehe..aku sem ni ada satu subjek iaitu CAD (Computer Aided Design), awal-awal sem lagi lecturer dh bg tugasan mini project, buat group 5 org, pastu design satu produk baru (modify dari produk asal, tambah sikit-sikit), of cos produk berkaitan mekanikal la. Design dan modelkan kembali  menggunakan software..yeahh..pagi Isnin kejap lagi kul 9 pg nak kena present, kul 11 mlm td baru siap..baru mula hari Sabtu, 2 hari je buat, bg project mcm ni mmg last minit la..penat je lecturer bg 4 bulan awal..hehe..sebenarnya, bukan niat nak start last minit, terlalu busy dengan report dan test yang dtg berduyun-duyun, so kena siapkan yang mana kena submit dulu..last test aku pun hari Jumaat, sbb tu hari Sabtu baru start buat...

dan......inilah hasilnya...tadaaa...



Penat otak kena imagine cmna nak pusing bahagian tu bahagian ni...terfikir jugak la cmna org yang kerja bahagian design mcm ni...sorg2 mmg tak boleh la..kena ramai-ramai kalau design yg lebih complex...apa-apa pun, I Love Engineering. Heh


11 comments:

Far8 budak baik said...

aku pun bljr CAD tu..nyampah gile..
kau dak engin ehh???

FizA said...

i love autoCAD!!!! :P

shafmechy said...

Far8: yup...mechanical eng

little cart00n said...

tak tahu menahu pun pasal CAD tu semua..heee

shafmechy said...

hehe..x byk sgt yg tahu..

kucarkacir said...

aku pling bnci belajar autoCAD..
last belajar taun lepas..
seksa woo..T_T

Ainnur Afiffah :) said...

wah..smart ^______^

zieha hisham said...

whoaa best nyee , heyy engineer to be !^^

shafmechy said...

kucar: autoCAD aku pun x suka tp CATIA mcm best lg bila kita dpt model somthing, rasa puas
ainnur: tq =)

MissSyarniFarida said...

x suka AutoCad, dgn lecture sekali aku x suka !

mencikkkkkkk

hahah

shafmechy said...

haha..mari ramai-ramai x suka autoCAD