Thursday, June 23, 2011

Entry pendek: Update tentang Contest Friends Forever

Hari tu aku janji aku nak umumkan malam ni (Rabu malam) tapi malangnya, 3 pemenang terakhir masih lagi belum aku terima, sebab juri tadi ada hal kat Bangsar tadi...list yang ke peringkat akhir dah aku tengok..sekarang hanya nak tunggu 3 pemenang bertuah yang dipilih je..

Juri pun mengadu pening nak pilih..semua mantap-mantap, persaingan yang sengit...jadi dia kena review gambar korang semua berulang-ulang kali...bayangkan 240 link dia nak kena buka berulang-ulang..mesti peningkan..takpe, tu kan tugas seorang juri..hehe

Aku akan usaha dapatkan petang hari ni (khamis)...aku pun tak sabar nak tau sapa yang menang...hadiah baju tu memang dah ada dalam stok, tak perlu risau punya...umum ja pemenang, terus DropletHouse akan hantar hadiah kat pemenang...Good Luck~

14 comments:

CucuTokMat (^^,) said...

tak sabarrrr nye nak tau . ^_^ tapi kalau tak menang pon tape. adat la tuh kan.... hihi. =)

shafmechy said...

kalau ada rezeki mana tau..=)

~FaatiNNasreeN~ said...

berdebarnyer...hu!

miss A said...

huhu x sbr nye nak tahu sape pemenang tu huhu

izyan yasmin said...

huu . sapalah yg menang kannn

Azhafizah[フィザ] said...

I'm waiting (=

shafmechy said...

haha..kita tgk esok cmna =)

Pwincess sarah said...

x saba nye nk tunggu debaran yang menanti...hehe,,,sape la yg menang kan.. n_n

Elixindora said...

can't wait for the result to come out!! :)

asmak said...

ttbe ase berdebar haha

Eza Boom Boom :) said...

dari malam td dah stay up tunggu (haha, konon jer tu)...btw, all the best kpada semua pserta....hope shafmechy wat contest lg next time ya...:)

Mira Zali said...

payoh jugak erk. hehe. ^_^

Leyza said...

cam tngu result exam plak HAHA

shafmechy said...

dah dapat nama pemenang =)