Saturday, June 25, 2011

SAYA JOIN UGLY FACE CONTEST

Haa...ni aku dah janji ngan ekin nak join dia punya contest..ada lagi 2 3 orang yang jemput aku..tapi aku lupa la pulak link diorang...takpe, join yang mana aku ingat dulu, nanti aku usaha la cari link diorang tu..

ekin ada buat UGLY FACE CONTEST 




Sesiapa nak join boleh la kilk banner di atas atau pun klik SINI


Aku dah cari merata gambar yang sesuai untuk yang sesuai untuk contest ni, tapi tak jumpa...pastu cari pulak gambar member-member yang sesuai pun tak jumpa...jadi, terpaksa la ambik random gambar, mana nak tau mengena..hehe..ni gambar yang aku pertandingkan:




Gambar ni disnap oleh member aku masa aku baru bangun dari tidur dan mulut tengah penuh dengan air..masa tu kami camping kat Sungai Chilling yang sangat sejuk...


Kalau sesapa ada kelapangan tu jom la join skali...=)

25 comments:

syrupmasin said...

haha..good luck weh :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

muka pakcik yang comot :P

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

muka pakcik yg comot :P

echaRierie said...

goodluck ! :)

shafmechy said...

syrup&echa: thanks =)

fee: buruk x? haha

redo amin said...

x buruk pun!!

akmareyna512 said...

haha , wish u all the best :)

shafmechy said...

redo: anggap je la buruk..haha

akma: thanks

kaseh suchi said...

x cukup buruk ag ni..hehe

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

nak join jugak lah, nak letak pict makcik joyah :P

yasmine danny said...

bgn tdo ke??
mcm x tdo semalaman jek.. huhu...

shafmechy said...

kaseh: yang tu je yg ada..hehe

fee: join2..=)

yasmine: lebih kurang mcm x tdo gak..seram mcm2 bunyi ada dlm hutan..kami berlima ja

**::CIKNUURUL::** said...

hehehe,..x ugly pon,;comel je,.haha,.CN pon nk join gak la,.dh la mmg jnis mke xfotogenik!,.asl snap pic,msti muke burokk,huhuh!,.gdluck weh,.

shafmechy said...

tu la pasal.. xjumpa gambar...dah la nak bergambar pun jarang..hehe..takpa, janji join..menang kalah kira kemudian..

ekin alias said...

heee ramai da wish gud luck..sowie lmbat skit...dr pg td x online2... kazen kawen..bru balik...

thanks ye...best of luck :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

shaf, dah join :P

shafmechy said...

ekin: no hal la ekin...hehe

fee: alrite...gud luk to u too then =)

Fathiah Hamim said...

tak da la ugly mana. :P
good luck!

shafmechy said...

tak ugly xleh mng la kn..hehe..tq =)

snOw sakura said...

haha, mcm x ckup ugly ja.. haha..

shafmechy said...

snow: ala...x cukup huduh lg ke...haha

Wanie said...

silap pilih gambar ke?
x ugly pon ni..:P

shafmechy said...

wanie: xda gambar lain la...hehe

Eza Boom Boom :) said...

tak berapa nak hodoh la awk dalam gmbr tu..hik3...no matter what, good luck keh! :)

.m y z. said...

dah habis buruk lah muka macam tu? tak nampak buruk pun. HAHA XP goodluck!