Saturday, June 18, 2011

Mari tinggal link untuk bloglist

CLOSED

Malam ni aku nak update bloglist aku "My Blogger Zone"...cara aku senang je...korang tinggal link kat ruangan komen etry ni, aku ambik je...sebelum ni aku open untuk 10 link pertama, tapi kali ni aku nak open sampai pukul 12 tgh mlm ni....aku akan update sebulan sekali @ seminggu sekali @ dua minggu sekali..ikut bila aku teringat >.< (selalu lupa)

Aku akan ambik semua link yang korang tinggalkan..tapi klu terlalu banyak, aku akan set supaya bloglist tu "show 10 latest update only"...

Kalau korang perasan, ada lagi satu "Check Them Too"..itu geng-geng yang aku kenal (housemate, colleague) DAN yang exchanged link ngan aku..maknanya dia letak aku dlm bloglist dia..aku letak link blog dia kt ruangan tu la..tapi baru ada sorang..yang lain tu semua geng aku je..ruangan ni tak akan diupdate..sebab tu banyak yang dah lama tak update, tak semua geng aku aktif. (thanks utk eza sbb tanya semalam...hehe)

Kalau ada sesapa yang ada letak aku dalam bloglist, bgau la..aku masukkan link korang dlm "Check Them Too"...

Tunggu apa lagi..cepat tinggal link korang sebelum pukul 12 mlm ni..ada sejam lebih lagi..hehe

CLOSED

25 comments:

Qyrn Dishdush said...

Qyrn tinggal link sini ekk. FYI, since Qyrn join contest Friends Forever kat atas tuh, Qyrn dah letak blog ShafMechy kat bloglist 'I Read Them'.

http://qyrndishdush.blogspot.com/

shafmechy said...

alrite..link awk dh dimasukkan dlm bloglist "check them too"

.m y z. said...

dah lama saya letak blog ni dalam bloglist 'HOTSTUFF' :)

p/s : tahniah dah mencapai 1000 followers! :D

syrupmasin said...

nak letak jugak bole?? haha..http://syrupmasin.blogspot.com/..perghhh dahh 1000 :D

shafmechy said...

tu la..byk ada letak, tp sy tak perasan..

dh add dlm "check them too" =)

thanks ^.^

snOw sakura said...

since follow blog ni dh letak dlm bloglist.. wajib baca setiap entry bla update, best.. santai ja.. congratez jugak dh smpai 1000 followers! :)

adrian aizat said...

join!

http://adrianaizat.blogspot.com

cute rasberry said...

nak nyebok jugak

http://areda91.blogspot.com/

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam..my link...

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/

orang panggil aku 'KAM' said...

boleh join bro..... ni link saya...kat bawah tu hihi

http://mygluta.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) said...

Eza menletakkan link dengan rasa terhormatnya di blog cikgu Eza..Die ajar subjek Blogging..Hik3..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com

Sapa2 nak singgah, jempot terjah blog Eza k...

Incik Shafmechy: Awk letak je mane2 bloglist yang sesuai..Tak kesah ^_^
Untuk pertanyaan semalam, small matter..U're most welcome...

ekin alias said...

http://ekinojapan2910.blogspot.com/

nk mnyibuk dsini :D

AmiraRosli said...

http://nuramirarosli92.blogspot.com

letak letak..heee.. ;)

Aida Azryn said...

nah hambik-->http://www.aidaazryn.com/

:D

Fathiah Hamim said...

nak tumpang letak link boleh.

http://bloqkami.blogspot.com

ct-kama said...

boleh gak nie..kama dah masukkam dlm bloglist

yg nie kama nyer..
http://ct-kama.blogspot.com/

shafmechy said...

updated =)

Leena (cenccia) said...

ehem2...nk letak jgk laa...huk3..
http://elinaleena1504.blogspot.com/

babyemila said...

http://rockingthatthing.blogspot.com

ni ni :D

izyan yasmin said...

huu . baru online dah tk pat nak join :|

shafmechy said...

takpe min..at least nama min ada kt ruangan hujah terbanyak...org klik situ pun bleh masuk blog min =)

ekin alias said...

heee tersenarai :D

hehe syrup pon ade gak!

izyan yasmin said...

ahaha . pun boleh :)
ehee . suka menyemakkan diri kat sini ^^,

shafmechy said...

tak kisah, lg sy suka =)

FizA said...

siapakah sorang tu?