Sunday, May 1, 2011

Bloglist Baru Untuk 10 Pertama Bagi Link

Seperti tajuk entry ini, aku telah membuat satu bloglist baru untuk rakan-rakan blogger aku: korg semua la.

Sesiapa yang nak blog dia disenaraikan, hanya tinggalkan link kat entry ni ye. Mula-mula aku fikir nak minta korg buat entry tentang aku mencari bloglist, tp untuk kali pertama ni macam malas ja nak minta korg buat entry pasal ni. Maybe next time kot. So, aku just guna sistem siapa cepat dia dapat, tp bloglist 'My Blogger Zone' ni bukan kekal ye, akan sentiasa diupdate, maybe seminggu sekali atau dua minggu sekali. Bukan apa, orang lain pun nak jugak kan..hehe..untuk 10 link pertama ditinggalkan saja aku akan ambik, yang tak sempat, cuba kat update akan datang. Tapi, andai kata hanya dua tiga orang saja bagi link, pastu tak ada dah orang bagi link ( maknanya aku tak dapat sambutan la T.T ), aku ambik yang mana ada je la..

Ok, boleh la tinggalkan link anda sekarang...

20 comments:

.m y z. said...

nak nak! :D

http://myzziema.blogspot.com/

.m y z. said...

first tu. naseb baik belum tidur. haha :D

Miss El said...

nak join jugak ;)

http://misselwords.blogspot.com

terataiflowerz said...

nk join gak ye..

http://terataiflowerz.blogspot.com

Qla Sdek said...

nak! sempat tak ?

http://cm360degree.blogspot.com

::Mastura Zakaria:: said...

naj join jugak,...sempat ke ni?


http://masturazakaria.blogspot.com/

alia ;)) said...

nah nah
http://leatirah.blogspot.com

✿Cik Bunge✿ said...

mau la xkn x mau

http://aquazeyra.blogspot.com/

shafmechy said...

ada lg 3 tempat kosong....=)

kucarkacir said...

ehh..sempat lagi nie..
heheh

http://kucarkacir-kucarkacir.blogspot.com/

shafmechy said...

lg 2 tempat..haha

javanese DOVE ! said...

as'salam..

knock knock u back,
:)

this is my url :

http://thejavanesedove.blogspot.com

shafmechy said...

1 more...

javanese DOVE ! said...

ni ha..

http://thejavanesedove.blogspot.com


ngehehhee o.0'

shafmechy said...

awk punya url dh masuk dh..ada satu lg tempat kosong..=)

ghab van hal said...

http://ghabvanhal.blogspot.com/

ghab van hal said...

saye punye...:)

sweet6teen said...

http://sweet6teen-sweet6teen.blogspot.com/

E1-tribe said...

link dah ni.. link link link..

shafmechy said...

ok dh full. =)