Wednesday, May 11, 2011

BE Pertama Dari Nuffang + Maxis


Alhamdulillah..setelah bertungkus lumus, berjaya jugak dapatkan kepercayan dari Nuffnang serta pengiklan Maxis untuk beri peluang kat aku dapat Buffered Earning (BE) atau dalam bahasa melayu, Pendapatan Terumpuk atau dalam istilah rasmi Nuffnang adalah metered CPM kalau tak silap..

Walaupun satu BE saja yang aku dapat, aku tetap sangat bersyukur..bukan senang nak dapat..tambah-tambah lagi aku baru sebulan ja kot aktif...dengar mcam mustahil baru aktif sebulan bleh dapat BE? tak mustahil kalau kita usaha dengan cara yang betul dan istiqamah..aku ikut tips dari otai-otai dan yang Nuffnang bagi sendiri..nak tengok yang Nuffnang bagi tu klik SINI..

Korang perasan tak iklan macam contoh kat bawah ni:


Ya..Maxis telah memperkenal kepada kita semua iPhone 4 berwarna putih dengan kadar plan yang sangat berpatutan..kalau bawah iValue Plan..kita boleh ambik iValue Lite: kadar dia serendah hanya RM 70 sebulan...diikuti dengan iValue 1: serendah RM 100 sebulan...kadar ini termasuk dengan semua Free Data, SMS dan MMS...

Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang kadar Plan yang lain, jom kita terjah website Maxis sama-sama...aku teringin la, RM 70 je sebulan..=) selalu kalau yang rajin guna handset macam salah sorang member aku, dia guna RM 60 sebulan untuk topup, kalau dia tambah RM 10 je lagi, kan dah boleh ambik iValue Lite dari Maxis..dapat jugak sebijik iPhone 4 warna putih ni..lagi sekali jom terjah Maxis White iPhone 4 untuk lebih jelas tentang plan yang ditawarkan berserta syarat-syaratnya...


9 comments:

Munna said...

btul, x mustahil...dulu munna pun 1st month blogging dpt 1 BE...pastu ssh plak nak lekat dh..hahaaa kena byk blajar lg nih

Reen Rostarizam said...

jelesnya dah dapat BE :( xpe saya pun akn berusahaa!

Pja Ismail said...

memang tak mustahil. 4 months blh cash out dah kalau bersungguh2. =)

shafmechy said...

betul2..=)

hanizatul.amira.amran said...

wahh~
congrats2 :)
hani da lame ni pon baru bape hengget je~
xsampai ratus2 pon~
huuuu :P

shafmechy said...

jom sama-sama usaha lg =)

kAmi dAn mEreKa said...

tahniah!

pasni, bertambah2 lah BE tu, :)

rara pinkmafia said...

alaaaa kdg2 maxis ni tipu jeeee. tu malas tu.

nazirah said...

wah tahniah ek ;)