Friday, May 6, 2011

CONTEST : PUZZLE BERSAMA PUTERI KATEK 4

setelah gagal jawab beberapa soalan time exam tadi, malam ni saja-saja perah otak buat sudoku puteri ni haa..aku dah siap buat..hehe..cepat la join, puteri buat contest puzzle ni..lambat lagi nak abis..klik banner bawah ni klu nak tau lebih lanjut



kat bawah ni adalah sudoku yang perlu anda selesaikan. senang je..hehe..nak submit kat mana? lagi skali klik banner kat atas tu...

SUDOKU 1


SUDOKU 2


SUDOKU 3

7 comments:

Nur Anees Syafwah said...

awak join ke? goodluck ehh :)

shafmechy said...

sesaja cuba nsib..thks =)

Revablogspotlive said...

gud luck tau :)

shafmechy said...

TQ =)

= d = said...

dapat jawab x sume??
pape pon..
gud luck..!!
:)

shafmechy said...

dah dapat jawab, tp xtau klu ada silap ke x, x recheck pun..x larat..hehe

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D