Monday, May 9, 2011

Entry Lepak: Perjuangan Terakhir


Fuhh..penatnya study..penat otak...tambah lak suhu rumah yang tinggi...kalau tak duduk bawah kipas je confirm baju basah peluh...

Akhirnya, hari yang aku tunggu-tunggu sangat bakal tiba, hari kertas terakhir untuk dijawab...walaupun setakat ni, aku tak ingat sangat apa yang study dari petang tadi, esok aku hafal rumus/formula dah la..hehe..

Belajar basic, tapi soalan final semua advance-advance..camna la aku nak jawab esok ye..aku try jawab soalan final yang lepas..separuh soalan ja aku bleh selesaikan..yang separuh tu pun belum tentu betul...aku kira-kira kena dapatkan at least 27/100 markah untuk lulus..kalau boleh mesti la nak A kan..tapi tu la..dah try jawab final separuh je bleh..esok tak tau la banyak mana bleh jawab..

Takpa, kita dah usaha..yang selebihnya kena la tawakal..abis ja paper pagi esok, aku dah boleh fully aktif dalam berblogging ni haa..aku dok cuba nak dapatkan buffered earning (BE) dari Nuffnang ni, bukan senang, blog kena hebat kan, blog aku low level ja...esok aku nak geledah semua pasal Nuffnang, nak cari semua tips-tips yang blogger lain bagi..mungkin makan masa 2 3 bulan lagi nak dapat BE tu, tapi takpa..ada 4 bulan cuti...hehe..

P/S: sape ada tips? =P

8 comments:

kucarkacir said...

bunyi macam sangat2 susah je exam final tu..
rasa berdebar pulak nak jawab kat U nanti..hehe
anyway, gudluck taw..
buat yang terbaik..

hanizatul.amira.amran said...

gud luck! :)

syAfA said...

gudluck! rajinnya update walaupun bz ngn exam..haha..

anyway!mekaseh tingglkan jejak!=)

karut marut inche hlovate said...

study dengn phone kiri kanan tu :-)

shafmechy said...

kat U biasa la, susah la berbanding time skolah dulu, tp bleh ja bawa..hehe..

phone buat tgk time je..=P

Thanks for the wish =)

ouh iena said...

pasney iena plak msuk U ,
msti nanti duk kalut mcm ney jgk kann adoii . HAHA

HajarRasdi [BdkKck] said...

taktaw guna nuffnang. dah lama dh letak, tp dok 0.00 sen jela. x taw mcm mana nk buat. huhu..

shafmechy said...

iena: kalut teruk masa exam ja..hehe..

Hajar: aritu tnya nuffnang tentang BE ni, baru td dia reply, japg sy post apa dia reply tu..