Wednesday, May 18, 2011

Entry lepak: Tidur untuk dua hari

pic: google

Hari ni aku bleh tidur sejam je...last aku igt aku tgk jam pkul 5.30 pagi..tersedar je baru pkul 6.30 pagi...sembahyang subuh, ingat nak sambung tidur..tapi takleh...puncanya?

Puncanya semalam la....semalam aku bangun kul 3 petang..Masyallah..tidur sampai tak sedar apa...bangun sembahyang zuhur..buka latop kejap..pastu hujan lak turun..makin lama makin lebat tambah petir sambung-menyambung...aku terpaksa tutup laptop...mau kena sambar, abis laptop aku..dah la tengah takdak duit..hehe

Tanpa laptop, lagi la boring..TV mmg takleh buka la sbb petir...punya la tension taktau buat apa, aku baring-baring ja, pastu terlelap..sedar ja dah pukul 8 malam...ish...kalau tambah semua masa tidur aku semalam...jumlah 15 jam aku tidur, macam tidur untuk dua hari kan..hehe...tu yang aku tak bleh tidur semalam...

Haa...japg pkul 10.30 pagi ada kelas lak...aku buat intersesi/shot sem/short cos....orang pakat balik bercuti kat kampung, aku gatai nak buat intersesi, padan muka boring...haha...harap-harap aku tak mengantok la dalam kelas japg...first kelas ni...Isnin lepas lecturer tak datang..semalam cuti Wesak Day....jangan lecturer tak datang lg sudah..rugi la bayar RM200 untuk sebulan kelas, tapi lecturer yang ponteng...klu dikira betul-betul, sehari lebih kurang RM3...nak claim balik la RM3 yang lecturer tak datang Isnin lepas...hehe..

P/S: klu boring jangan tidur lebih mcm aku, tak elok, lembab otak kalau amalkan selalu. Have a nice day =)
.

5 comments:

Mira Zali said...

pergghh.. lama tol tdo.. hahahaha.. ^-^

shafmechy said...

hehe...TER..tak sengaja..=P

iekaa said...

haha..claim jgn tak claim..
dahsyat anda ad klebihan blh tdo tak sdarkan dri tu..hehe

CintaZulaikha said...

tp klu da bosn mmg tido la jwapnnya...sekali sekala~~hee

FizA said...

lagi hebak dari sy!! hahahaa