Wednesday, May 18, 2011

Ruangan follower kosong



Haa...pagi tadi tengah dok seronok blogwalking dan tgh menjejak kembali rakan-rakan yang telah follow aku, tetiba ja ruangan follower jadi kosong...aku refresh byk kali pun still kosong...mula-mula ingat problem google chrome..buka guna mozilla pun sama juga...so aku fikir maybe internet aku slow..aku off dulu, pergi kelas..

Balik dari kelas tadi, aku buka lg, tengok kot dah elok...tapi still kosong lg...aku pun tnya la encik google, memang ada pun problem macam muncul kadang-kadang....ada tu sampai beberapa hari baru pulih...aku punya ni, Alhamdulillah...tengah dok taip entry ni, aku refresh blog aku dah ada balik dh ruangan follower tu...lega la..aku takut hilang je follower suma tu...nanti ter-lost contact lak ngan korang..hehe

Tapi, harap-harap la lepas aku post entry ni, ruangan follower tu tak hilang lagi...sesapa yang aku terlepas follow tu, tinggal-tinggalkan la jejak selalu ye...aku kekadang terlepas pandang orang yang dah follow aku..kekadang pergi blog korang, baca-baca entry terlupa nak follow...makan semut banyak kot selalu lupa..

HAAAA....dalam aku dok kata...tak sempat nak tekan publish post...dia jadi balik...dan bukan aku sorang..ada la dalam dua tiga orang lagi jadi cam aku ni...adeh...cepat-cepat la pulihkan ruangan follower aku ni..nak jejak sape yang dh follow aku pun takleh ni... T.T

18 comments:

haziq mimie said...

perkara yg sme jdi pde saya -.-'

Shaherah said...

hahha bawa bertenang.. ramai gak yang kena macam ni..\\blogspot nk ajar bergurau kot.. ehee ^_^

ishiko said...

err... sy pun xpasti da follow ke blm.. sbb singgah je kosong... singgah je kosong.. ^^

FizA said...

sekarang xdak jgk followr kamu.. :P

fazae said...

same lahh :( sat ada sat x da :(( nk follow org pon xboleh ! sbb dorunk punya pon xda :(( blogger update kowt !

Adibah faizah said...

Saya sahkan..ruangan followr anda masih ada..:)
elok je terpampang ni...

ceriteraliyana said...

bl0g sekarang main cak2..suke wat cuak ^^

sue perbs.. said...

laaa... camane leh kosong? utk pngtahuan, skrg ni pon tngh kosong..heh

.m y z. said...

errr masa tengah baca entry ni, ruangan follower blog ni kosong. hehehe.

Chempaka Sari said...

Pape pun saya mesti nak memang kontest tu... okay? hahaha

rara pinkmafia said...

aah same lah kite,nk jejak yg follow kite td pon payah ni.

kucarkacir said...

a'ah la..baru perasan..
semua org kena jugak ke?

ZWAN SABRI said...

tawu xpa.. td pown jd kat aku gak.. macam2 hal la blogger skang nii.. HUHU

MySuaraBlog: Saya Suka K-Pop Malaysia

cik najihah said...

o yeke..patutla tengok kosong je..
susah nak follow dorang balik kan

shafmechy said...

kejap ada kejap xde...chipsmore...chipsblogmore

Green Apple said...

masih kosong lg... x pe.. sabar...sy pon gabrah gak pg td bila tengok semua gmbr followers kosong....

.m y z. said...

rupa-rupanya sekarang blogspot ada problem. hampir semua blog hilang widget tu +__+

Puteri Kasih said...

followers dah kene kidnap...hehehe