Saturday, May 7, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Fuhh...busy study untuk paper last ni..tak sempat update sangat...dari siang td nak letak entry pasal gegar blog dari abg ben ni, tp tak sempat-sempat..skrang baru ada masa..apa lagi..jom terjah blog abg ben..klik banner atas..1000 blog tu nak di cari..hehe..susah tak nak join? tak susah, mudah sangat ada la..buat entry pasal ni, tinggalkan je link korang kat situ..nak tau syarat2 lagi, klik je banner atas untuk ke blog abg ben..situ dia bgtau semua..hehe

22 comments:

Elih Japahar said...

Salam gegar dr ben ashaari...gud luck bro!

shafmechy said...

TQ2..anda juga

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

FizA said...

kasi gegar ini blog.. xD

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari gegar beramai-ramai..

HajarRasdi [BdkKck] said...

singgah nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi..

KEBABOOMMM!! lari lari! blog dah berkecai..

haha.. salam singgah tuan blog..
=)

Murni Delights said...

jom gegar ini blog..
salam perkenalan

miss frog said...

gegar sini jugak..alopppp

mis twit said...

hai, salam perkenalan dr blog ben. kumpulan 5 . :)

http://fatinmyprobs.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

Saya Fiqa said...

Hey...jejalan dr blog abg beng...
mau gegar ini blog... :D

BudakBosan said...

hai hai...jom folow/singgah bloG saye pulak... =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

.m y z. said...

singgah sini bawak kete kebal. kebabbooomm!!

❤ C!K MAZ's❤ said...

hai akak mai gegar sini...thanks singgah belog akak ye...

Aishah Amira said...

salam kenal jua bro ^^"

myra singgah sini nak tumpang gegar skaly hehe.

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jum main Layang-Layang dengan Nadh nak?

ceriteraliyana said...

meninngalkan gegaran 10 skala ritcher di sini..^^

hye!!!salam perkenalan dri CL` ^^,

nadiemsharmz said...

salam....

terbang melayang mai cni....lalallala

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/