Thursday, May 12, 2011

Merayap ke Summit Subang

pic: google

Cuti-cuti macam ni memang plan nak merayap je keje aku ni..tapi kewangan tidak mengizinkan..setakat dekat-dekat ngan aku je la..ni member aku ajak tengok movie Thor hari ni kt summit..hari ni tiket untuk movie Thor tu hanya RM6..aku on ja la sebab aritu aku tak sempat tengok, orang pulak ckap best..bukan tak sempat..tapi lebih kepada ditinggalkan...

Camna kena tinggal? asalnya aku yang mesej member aku dulu ajak tgk Thor..tapi dia cakap esok tu ada paper, so dia kata esok mlm je la kami tgk..aku ok ja..aku ni apa-apa pun ok ja..hehe..tapi, esok tu dia just ajak tgk maharaja lawak, aku mcm biasa, ok ja..sehari lepas tu, sedang membaca komen kt FB..ini lah yang terjadi:





Tu dia..si Hussaini dah kantoi..huahaha...Oleh itu, dia terpaksa tengok lagi sekali tadi..hehe..aku rate movie Thor ni 4/5..sebab kalau aku jenis action fantasy ni memang favourite aku..hehe..korang jangan la lupa kat member korang ye, tambah-tambah lagi kalau dia yang ajak korang..hehe..banyak btol movie yang aku mmg nak tgk tahun ni..mesti nak tgk...list aku ngan geng nak tgk:


Thor - 28 April 2011 (Done)

Fast & Furious 5 - 5 May 2011
Kongsi - 12 May 2011
Priest - 12 May 2011
Nur Kasih Movie - 19 May 2011
Pirates of The Carribean On Stranger Tides - 19 May 2011
Kung Fu Panda The Kaboom - 26 May 2011

X-Men First Class - 2 June 2011
The Green Lantern - 16 June 2011
Transformers Dark of The Moon - 30 June 2011
Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 - 14 July 2011

Captain America The First Avenger - 4 August 2011
Cowboy and Aliens - 18 August 2011
Final Destination 5 - August 2011



Banyak tu...dah la tayang time cuti..aku lak buat intersesi punya subjek kat universiti aku ni..tak sempat kerja part time = tak da duit...confirm ada yang termiss..download jer la...hehe..

Apa lak movie pilihan korang?


11 comments:

Hussaini Mustafa said...

hahaha. damn!

GaRy™ said...

FINAL DESTINATION 5??? ader ke?? nak pegi tengok!!!

si skru™ said...

uosh..siap buat list..moga berjaya..hihi

MissSyarniFarida said...

damn, rm 6 je that day? uishhhh, rugi x pegi, haritu tgk Thor tiket each rm14 sobs

SANDRA AZWAN said...

Citer nie best! Baru je tengok..;-)

FizA said...

gilos punya banyak wat list..hahaa

Pja Ismail said...

Kung Fu Panda of course nak kena tengok!

ouh iena said...

wahhh . gilaaa bnyak list dye . hoh0 .

shafmechy said...

jom2..hehe

Wawan3y. said...

tak sabaq nak tengok nur kasih! eh final destination 5? wah eksaited!

erlina said...

thor im done too! :DD
mg bes!

weyhh xsaba KUNGFU PANDA!!!
OMG! xcited gle..tyme cti lak uh..yessss!